Wit Hart Icoon
Roze Hart Icoon

Vraag en antwoord

Om mijn consulten zo helder mogelijk te maken staan hieronder verschillende vragen die veel gesteld zijn.
Roze Hart Icoon
Roze Hart Icoon
Roze Hart Lijn Icoon
Roze Hart Icoon
Roze Hart Icoon

Transparant & Helder

Over de consulten/trajecten

Hoe lang duurt het om bij Uw Overgangsconsulente een consult te hebben?

Ik streef er naar om de afspraak binnen 1 week in te plannen. Natuurlijk kan het voorkomen dat dit door omstandigheden niet lukt.
Voor een eerste consult neem ik een uur de tijd. Voor een vervolgconsult is dit afhankelijk van de klachten of het traject wat gekozen is. Iedere vrouw is verschillend en wordt ook individueel behandeld, ook al komen klachten overeen. Er wordt holistisch gekeken, dat wil zeggen dat er niet alleen naar een specifieke klacht gekeken wordt, maar naar jou totaal als mens.
Er wordt ook gekeken naar aspecten zoals wie je bent en waar je klachten vandaan kunnen komen. Op deze manier kan er een passende behandeling geven om zo goed als mogelijk te helpen bij je klachten.
In een eerste consult vinden zowel intake, onderzoek en het bespreken van een behandelplan (indien mogelijk) plaats.

Heb je een verwijzing nodig van een huisarts?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts. Ik ben aangesloten bij de MBOG en daardoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars een consult gedeeltelijk. Neem voor meer informatie contact op met je zorgverzekeraar.

Hoe kan ik een afspraak maken bij Uw Overgangsconsulente?

Je kunt zowel telefonisch een afspraak maken als via de website via de agenda. Het telefoonnummer is: 06- 11 33 29 87 Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, mits ik niet in behandeling zit. Dan gelieve een bericht achter te laten dan zal ik zo snel mogelijk weer contact opnemen.

Kan ik supplementen nabestellen?

Ja, je kunt per e-mail supplementen bestellen via het e-mailadres laura@uwovergangsconsulente.nl onder vermelding van je naam, geboortedatum, naam van het supplement, de gewenste dosering en de hoeveelheid. Ophalen kan op afspraak.

Hoeveel krijg ik vergoed bij een regulier consult?

Als je aanvullend verzekerd bent, worden de consulten veelal deels vergoed, dit is afhankelijk van je verzekeringspolis. Kijk onder het kopje “preventie” of “alternatieve zorg”. Omdat het aanvullend is, telt een consult niet mee voor het eigen risico. Neem contact op met je zorgverzekeraar of kijk in de polisvoorwaarden voor precieze details.

Wanneer moet ik een consult betalen?

Je betaalt achteraf, wanneer je het consult hebt gehad. Uiteraard ontvang je een factuur die je kunt indienen bij de zorgverzekeraar als je recht hebt op vergoeding. Doorgaans betalen zorgverzekeraars binnen 14 werkdagen na indienen van de factuur de vergoeding uit. Een traject betaal je vooraf in eens (voor betaalregelingen neem telefonisch contact op).