Wit Hart Icoon
Roze Hart Icoon

Klantervaringen

Een opgeblazen maag en onrustige darmen waren voor mij de reden om de afspraak te maken. Ik hoopte via de EMB test wat meer inzicht te krijgen over mijn lichaam. En dat kreeg ik! 

Deze uitslag gaf me een duidelijk beeld van wat ik beter wel en niet kan eten. Ik kreeg van Laura een uitgebreid verslag van de bloedtest en de daarbij geleverde adviezen. Vervolgens die info samen met Laura verwerkt in een, voor mij haalbare, manier van anders eten. Naast dat mijn klachten sterk verminderd zijn, ben ik ook nog 10 kilo afgevallen zonder dat ik echt aan “het lijnen” ben.

De samenwerking met Laura heb ik als zeer prettig ervaren. Ze gaat meteen aan de slag om allerlei info voor je te verzamelen. En staat altijd voor je klaar als je even iets niet snapt of nog aanvullende info nodig hebt. Laura “dwingt” je niks op, maar is heel open en gedreven om je te helpen. Je voelt je snel op je gemak.

Ze heeft veel kennis van diverse onderwerpen waardoor je een totaal advies krijgt wat betreft voeding, supplementen en levensstijl. De ongedwongen en vrolijke gesprekken geven je gewoon een fijn gevoel terwijl het best om serieuze zaken gaat.

- Monique Vork

Vóór transformatie:

Na transformatie:

Zojuist heb ik na bijna 20 jaar afscheid genomen van mijn osteopaat omdat het niet meer nodig is! 30 jaar geleden kreeg ik de diagnose PDS = Prikkelbare Darm Syndroom (of IBS = Irritable bowel syndrome) en de grote boodschap dat ik er maar mee moest leren leven. Osteopathie heeft me altijd best goed geholpen maar de laatste maanden waren mijn klachten bar en boos.

Totdat Laura Diel van Uw Overgangsconsulente me prebiotische vezels Zinobiotic aanraadde en vanaf dag één ging het beter met mijn darmen. Ik ben er zo superblij mee dat ik het wilde delen, wellicht is iemand anders hier ook mee geholpen! 

Monique Schneider

Mijn klachten namen meteen na een week al af. De supplementen die ik voorgeschreven had gekregen deden het volgende met mij: ik werd veel rustiger, de stemmingswisselingen verdwenen, de angst en depressieve gevoelens verdwenen, het huilen stopte, de pijn bij de borst/keel verdween, het verbrande gevoel van gehemelte verdween, ik sliep weer beter (ook kunnen stoppen met slaappil). De energie kwam terug en het vertrouwen in mezelf, mijn lichaam en andere dingen. Nu mijn traject is afgerond voel ik mij een stuk beter!

– Debbie

Laura heeft mij een half jaar lang fantastisch geholpen met mijn zoektocht om met mijn pms /overgangsklachten om te gaan. Ik had er namelijk nogal wat… Ze heeft veel vragen gesteld en heeft hierbij helpende supplementen voorgesteld. Dit allemaal met een keurige uitleg wat deze supplementen met je doen en waarom dit goed is voor mijn specifieke klacht. Het resultaat is dat ik na een half jaar niet alleen verlichting van de klachten ervaar maar ook beter in mijn vel zit.

– Karin

Ik had last had van verschillende overgangsklachten, zoals opvliegers, prikkelbaar en opgejaagd gevoel, slecht slapen, hartkloppingen enz. Tijdens het traject bij Laura werden mijn klachten wel minder. Eigenlijk alle klachten zijn verminderd of zelfs weggebleven. De supplementen die ik voorgeschreven had gekregen deden het volgende met mij: ik voel mij fitter, beter, vrolijker, gewoon hoe ik mij zou moeten voelen op mijn leeftijd.

– Anoniem

Na mijn consult bij Laura werden al snel verschillende ongemakken sterk verminderd, met name het slechte slapen, de onrust en de overmatige zorg- en angstgevoelens werden sterk verminderd. Ik voelde me snel luchtiger en energieker.

– Anja

Na jaren hormonale klachten gehad te hebben kwam ik via via terecht bij Laura. Ik had veel last van buikpijnen, onregelmatige cyclus en stemmingswisselingen. Nu inmiddels een jaar verder en ik voel mij heel goed! Cyclus is weer normaal en mijn stemming is stabiel. Laura neemt de tijd voor je, heeft veel kennis en kijkt naar het totaalplaatje. Door middel van een vetzuren test ben ik er achter gekomen dat mijn verhoudingen van mijn vetzuren niet goed waren. Ik heb goede uitleg gekregen hoe ik dit weer in balans kon krijgen. Inmiddels heb ik een nieuwe test gedaan waar ik verwacht dat het weer in balans is. Meten is weten! Ik ben heel blij dat ik deze kennis nu weet en weet wat ik moet doen om mezelf vitaal en gezond te houden. Ik zou iedereen een consult met Laura aanraden!

Groetjes Kim

Ik ben bij Laura gekomen omdat ik wel eens wilde praten over de overgang en waar ik extra op zou moeten gaan letten, bijvoorbeeld op het gebied van voeding en leefstijl. Tijdens het traject werden al snel verschillende ongemakken sterk verminderd, met name het slechte slapen, de onrust en de overmatige zorg- en angstgevoelens werden sterk verminderd. Ik voelde me snel luchtiger en energieker. De supplementen maar ook de voedingsadviezen hebben daartoe zeker sterk bijgedragen. Over 6 maanden kijken we weer samen hoe het gaat zodat we samen de overgang kunnen monitoren zodat gewichtstoename binnen de perken blijft en ik fit en gezond door de overgang kom.

– Anja

Ik ben bij Laura gekomen omdat: ik last had van verschillende overgangsklachten, zoals opvliegers, prikkelbaar en opgejaagd gevoel, slecht slapen, hartkloppingen ezv. Tijdens het traject bij Laura werden mijn klachten wel minder. En dan met name de volgende klachten: eigenlijk alle klachten zijn verminderd of zelfs weggebleven. De supplementen die ik voorgeschreven had gekregen deden het volgende met mij: ik voel mij fitter, beter, vrolijker, gewoon hoe ik mij zou moeten voelen op mijn leeftijd. Nu mijn traject is afgerond voel ik mij: blij, dat ik de drempel ben overgestapt en naar Laura ben gegaan.Opmerkingen: Heel erg bedankt voor alle adviezen, jouw luisterend oor en de hulp die jij hebt geboden.  Ik voel mij weer vrouw.

– Anoniem

Toen ik er eigenlijk helemaal doorheen zat , niet lekker in mijn vel gewoon mezelf niet . Ben ik op internet gaan zoeken en kwam al snel terecht bij Uw Overgangsconsulente. Afspraak bij Laura in Almere gemaakt .Laura zit in dezelfde leeftijds fase , dus weet waar ze over praat .Na een vragenlijst en een gesprek heeft ze me wat voedingssupplementen voorgeschreven .Voor mijn slaapproblemen, opgejaagde gevoel en migraine. En veel tips qua eten en dagelijkse dingen .Al snel voelde ik me beter !Ik had veel eerder hulp moeten zoeken , achteraf gezien !

Groetjes Jacqueline 

Laura heeft mij een half jaar lang fantastisch geholpen met mijn zoektocht om met mijn pms /overgangsklachten om te gaan. Ik had er namelijk nogal wat….Ze heeft veel vragen gesteld en heeft hierbij helpende supplementen voorgesteld. Dit allemaal met een keurige uitleg wat deze supplementen met je doen en waarom dit goed is voor mijn specifieke klacht. Het resultaat is dat ik na een half jaar niet alleen verlichting van de klachten ervaar maar ook beter in mijn vel zit. Door de supplementen is zelfs mijn huid verbeterd! Een fijne bijkomstigheid! Laura zelf is een prettige persoonlijkheid om tegenover te zitten. Ze is heel positief , staat echt naast me en is heel vakkundig. Ik ben blij dat ik de stap naar Care for women Almere, naar Laura, heb genomen. Laura, dank je wel voor alles. 

Groetjes Karin 

Ik ben bij Laura gekomen omdat:Haar tekst en foto op de website mij zeer aanspraken. Tijdens het traject bij Laura werden mijn klachten minder. En dan met name de volgende klachten: Mijn klachten namen meteen na een week al af en nu zo’n anderhalve maand later voel ik me nog steeds beter. (afkloppen ;-))De supplementen die ik voorgeschreven had gekregen deden het volgende met mij: ik werd veel rustiger, de stemmingswisselingen verdwenen, de angst en depressieve gevoelens verdwenen, het huilen stopte, de pijn bij de borst/keel verdween, het verbrandde gevoel van gehemelte verdween, ik sliep weer beter (ook kunnen stoppen met slaappil). De energie kwam terug en het vertrouwen in mezelf, mijn lichaam en andere dingen. Nu mijn traject is afgerond voel ik mij: Een stuk beter! Weer het gevoel mezelf te zijn. Opmerkingen: De sleutel tot jezelf weer goed voelen en veel kennis en kunde ligt bij Care for Women. Bij andere ‘loketten’ (huisarts, psychiater, psycholoog) heb ik deze kennis gemist. Laura bleek inderdaad een aangename persoon/consulent, zeer kundig en relaxt, begaan en iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt.

Debbi

Hoi Laura, via deze weg dank voor al het goede advies. Voor mij was de Gluten een eye opener en de verwijzing om schildklier na te laten kijken heeft ook nieuwe inzichten opgeleverd. Ik heb 1 streekziekenhuis en 1 academisch ziekenhuis versleten ivm miskramen maar de enige oorzaak was mijn leeftijd. Nu blijkt uit mijn laatste onderzoek ,na jouw advies (wat even moeizaam ging want er was al gekeken naar mijn schildklier), toch een afwijking te zijn. Ook een autoimmuunziekte (wat vaker wordt gezien als je ook andere autoimmuunziektes hebt) mijn anti-Tpo waarden zijn te hoog wat volgens literatuur naar Hashimoto wijst. Mijn arts wist er zelf niets van en zou navraag doen maar heb inmiddels zelf een ziekenhuis gevonden die vrouwen hierin begeleid/behandeld. Sorry voor de lange verhaal, ben erg enthousiast omdat ik zelf iets kan doen nu.