Bekijk hieronder een overzicht van de consulten die ik aanbied.
Wil je meer weten neem dan contact met mij op.
Roze Hart Icoon
Roze Hart Icoon
Roze Hart Lijn Icoon
Roze Hart Icoon
Roze Hart Icoon

Meten = Weten

Aanpak d.m.v. testen

Overgang en werken
Paars Hart Icoon
Roze Hart Icoon

Aangezien jouw klachten niet van de een op de andere dag zijn ontstaan, is het niet reeel om te verwachten dat deze klachten van de een op de andere dag zullen verdwijnen. Hier komt een traject aan te pas van een aantal maanden waarin ik je zal begeleiden en naar aanleiding van diverse gezondheidstesten doelgericht kan bijsturen het hele plaatje. Dit zal gaan over eventuele tekorten, levenstijl, beweging, suppletie en voeding.

Dit consult is voor iedereen die in de basis wil WETEN hoe gezond jouw cellen zijn, waar de oorzaak ligt van jouw klachten, of je aderen nog open zijn en of jouw darmen optimaal functioneren om zo jouw gelukshormonen aan kan maken.

 

Wat houdt dit traject van 6 maanden in?

Nadat je het 6 maanden traject definitief geboekt hebt, ontvang je een e-mail met daarin een link naar een vragen formulier. In dit formulier worden heel veel vragen gesteld over tal van zaken die belangrijk zijn om een goed beeld te krijgen over jouw mogelijke klachten.

Het is de bedoeling dat je dit formulier uiterlijk 24 uur voor aanvang van het consult volledig online invult.
Tevens zal er in die 6 maanden diverse gezondheidstesten worden afgenomen om te weten hoe het met jouw gezondheid staat. 

De volgende testen zitten bij dit 6 maanden traject:

1e Consult

Doordat je van te voren al een uitgebreide vragenlijst hebt ingevuld en ik die heb gezien kan ik op deze manier tijdens het 1e consult alle aandacht aan jou geven, je voorzien van gedegen advies over leefstijl, voeding en je gelukshormonen. Daarnaast houden we ook nog voldoende tijd over om een vetzuren bloedtest bij je af te nemen d.m.v. een vingerprik, je bloeddruk wordt opgenomen, glucose gaan we meten en je visceraal vet wordt gemeten. Visceraal vet is het vet om je organen. Tevens doen we een stressbestendigheidsmeting d.m.v. een klein apparaatje en een test om je aderen door te meten d.m.v een zogenaamde NO test. NO straat voor Nitric oxide. 

Wist je dat Nitric Oxide één van de belangrijkste moleculen in het menselijk lichaam is en de gezondheid van je bloedvaten ondersteunt? Dit molecuul wordt wereldwijd door deskundigen hét natuurlijke wondermiddel genoemd om gezond te blijven. Tijdens de NO test meten we hoeveel van dit molecuul jij in jouw lichaam hebt.

2e Consult

Tijdens het  2e consult, 4 weken na het eerste consult, bespreken we jouw bloeduitslagen. Ook wordt er dan besproken wat dit voor effect heeft op jouw gezondheid en hoe we dit kunnen bijstellen voor de rest van het traject.

Eventueel geef ik tijdens dit consult nog aanvullend advies als dat nodig is.

Na het tweede consult ontvang je via de email een uitgebreide vragenlijst voor de gelukshormonen test. Nadat je deze test hebt ingevuld, stuur je de uitslag weer aan mij toe en maken we een afspraak voor een 3e consult.

3e Consult

Tijdens dit 3e consult bespreken we de uitslagen van de gelukshormonen test en krijg je inzichten in waar jij een tekort aan hebt. Naar aanleiding hiervan vullen we aan zodat je ook hier straks helemaal mee in balans zult zijn. Tevens neem ik daarnaast ook bloed af voor de EMB bloedtest. Deze bloedtest is belangrijk, want hierbij wordt er gemeten of alle vitamines, mineralen in orde zijn. Ook wordt er gekeken of er intoleranties zijn en beschadigingen in jouw lichaam. Tevens wordt je darmflora meegenomen.

4e Consult

Na 4 weken hebben we het 5e consult  waarbij jouw EMB test besproken wordt. Hierdoor krijg je inzichten in:

  • Vitaminen- en mineralentekorten 
  • Darm- en leververstoring 
  • Vrije radicalen en toxiciteit 
  • Virale en bacteriële belasting 
  • Intoleranties 
  • Hormoonbalans 

En ook hiervan krijg je je hele test thuis toegestuurd incl. advies.

5e Consult

Tijdens het 5e consult, 6 weken later, hebben we weer contact om te kijken hoe het gaat. Tevens krijg je dan weer een link voor de gelukshormonentest die we tijdens het 6e consult zullen bespreken.

6e Consult

Tijdens het 6e consult bespreken we de uitslagen van de gelukshormonentest zodat we kunnen zien welke verbeteringen er zijn geweest en doen we nog een keer een stressbehendigheidsmeting om te zien hoe je op dit moment mentaal en fysiek met stress kunt omgaan.

Samengevat

Samengevat ontvang je een:

De investering voor dit zeer uitgebreide pakket is €499,- incl. BTW. (evt. in 2 termijnen van €250,- te voldoen. Neem hiervoor persoonlijk contact met ons op via tel: 06-11 33 29 87)