fbpx
Wit Hart Icoon
Roze Hart Icoon

Help, ik zit in de overgang!

Ben je in menopauze, razen de hormonen als een tsunami door je lijf, ben je daardoor jezelf niet meer en kun je niet meer goed functioneren? Ben je klaar voor een grote verandering?
Bel mij of boek hier meteen het traject
"maak van je overgang niet je ondergang"!

Roze Hart Icoon
Paars Hart Icoon
Roze Hart Icoon

Heb jij ook het idee dat je jezelf niet meer herkent?

Normaal gesproken, als de wekker gaat, sta je met gezonde tegenzin op. Maar nu…….je schrikt je kapot als die wekker af gaat. Je hartslag is meteen 180 en het zweet breekt je uit. Je was net in slaap gevallen nadat je weer 6 uur had wakker gelegen.

Lekker begin van de dag besef je meteen. Als je al zo wakker wordt is deze dag al meteen gedoemd te mislukken. Nadat je van de schrik bent bekomen omdat je beseft dat het je wekker is druk je nog 3 keer op snooze, want je bent nog zo moe en je hebt helemaal geen zin in de dag.

Roze Hart Icoon
Roze Hart Icoon
Paars Hart Icoon
Roze Hart Icoon


Na de 3e keer moet je er echt uit en je sleept je naar de badkamer om onder de douche te gaan. Helaas kom je een spiegel onderweg tegen en zie je een spook. Alleen is het geen spook, maar jij bent het. Je wallen zo groot dat je ze bijna over je schouders kunt gooien. Zucht, je voelt je meteen nog ellendiger.

Toch maar die koude douche op het einde want daar wordt je wakker van, en het schijnt goed voor je te zijn.

Je gooit wat extra make-up op je gezicht, maar je ziet er nog steeds niet uit. En who cares, je voelt je ook niet goed. Dat mag best iedereen zien.

Beneden wordt er druk gekibbeld door de kids en meteen aan jou gevraagd waar hun schoenen staan. Alsof jij deze aan hebt gehad….pfff

 

Je drinkt een kopje koffie om wakker te worden, en omdat je dat nou eenmaal erg lekker vindt en je voelt meteen de opvlieger al weer opkomen. En niet alleen de opvlieger, een misselijk gevoel overvalt je en je voelt je al weer kletsnat worden. Lekker dan! Je hebt net gedoucht.

Koude lap mee de auto in en onderweg naar je werk. Je doet je ding en al snel blijkt dat je een fout hebt gemaakt. Kan de beste gebeuren.

Maar je beseft dat het jou wel vaker gebeurt de laatste tijd. Concentreren en onthouden is ook niet meer wat het geweest is. Terwijl je de fout snel probeert te herstellen is een collega je al voor en confronteert je hiermee en je barst in huilen uit!


Stressproblemen Vrouwen - Uw Overgangsconsulente
Paars Hart Icoon
Roze Hart Icoon
Paars Hart Icoon
Roze Hart Icoon

Herken je dit?

⇒Je bent nog geen dag thuis  geweest voor menstruatiepijn en je kunt je niet heugen dat je voor het laatst bij de huisarts bent geweest

⇒ Je houdt niet van zeiken,  sterker nog, je hebt een paar vrouwen gezien in de overgang waarvan je dacht, dat gebeurt mij niet

⇒ Je zit gevangen in je eigen lijf Je had nooit gedacht dat hormonen je huishouding zouden overnemen. Letterlijk   en figuurlijk

⇒ En dit speelt zich overal af. Je lijf doet niet wat je wil.  Als Sesamstraat is geweest wil je het liefst naar bed gaan. En je man denkt, wat is hier in godsnaam aan de hand?

⇒ Je bent je hele leven "in controle" geweest en nu zit je op   je 53ste met een paniekaanval.

⇒ Het is al erg genoeg om het toe te geven, het is zó niet wie jij bent!

⇒ Je zal maar al die jaren in het zelfde lichaam zitten en jezelf totaal niet meer herkennen! Maar dat is erg!


Herkenbaar?

Roze Hart Icoon

De energie kwam terug en het vertrouwen in mezelf, mijn lichaam en andere dingen. Nu mijn traject is afgerond voel ik mij een stuk beter!

Debbie

 

Hoe zou het voor je zijn?

 • Hoe zou het voor je zijn als je weer onbezorgd kunt genieten zonder al die heftige emoties en lichamelijke klachten?

 • Als je weer zin hebt in de dag
 • Als je het werk weer leuk vindt
 • Als je weer zin hebt in je man 😉
 • Als je weer uitkijkt naar het weekend omdat er dan weer wat leuks gepland staat met je vriendinnen?
 • Als voor jou ouder worden iets is wat erbij hoort maar geen struggle is.
 • Als je weet dat je niet gek aan het worden bent
 • Als je weet dat je niet tegen een burn-out aan zit

 

Het resultaat is dat ik na een half jaar niet alleen verlichting van de klachten ervaar maar ook beter in mijn vel zit. 

Karin

 

Traject: In 4 maanden  "Maak van je overgang niet je ondergang"!

Voor wie is dit traject?

Dit traject is:

 • Voor vrouwen die al tijden kampen met heftige klachten maar niet de oorzaak ervan kunnen vinden en van het kastje naar de muur worden gestuurd.

 

 • Voor vrouwen waarbij men zegt dat het misschien wel een burn-out is en je even rustig aan moet doen. Maar van rustig aan doen gaat de overgang niet over.

 

 • Voor vrouwen die klaar zijn met het niet meer goed functioneren en balen dat ze zichzelf niet meer zijn. . 

 

 • Vrouwen die weten dat het ook anders kan en bereid zijn om hier mee bezig te gaan omdat ze vinden dat het zo niet langer kan.

De investering voor het 4-maanden traject is: € 1497,- Dit is inclusief basis supplementen voor 4 maanden van ongeveer € 500,- (het traject kan ook in 2 termijnen van € 760,- betaald worden).
Note: dit is de prijs voor particulieren. Neem contact met mij op voor het investeringsbedrag voor een bedrijf.Wil je eerst nog even overleggen of dit wel iets voor jou is? Klik dan hier om een gratis gesprek aan te vragen van 20 minuten en dan kijken we samen naar jouw situatie.

Na dit traject:

 • Weet je hoe belangrijk vitamines, mineralen, omega3/6/9 vetten zijn en wat dit voor effect heeft op jouw lichaam.

 

 • Daarnaast heb je inzichtelijk hoe je darmen functioneren en of je bepaalde voedingsstoffen niet goed kan verteren.

 

 • Weet je wat je moet doen om te zorgen dat jouw lichaam in balans komt en blijft.

 • Weet je hoe je goed voor je lichaam moet zorgen zodat de klachten weg blijven. En je weet hoe je kunt bijsturen als klachten weer terug komen.


Kortom, hierna heb je alle handvatten om de overgang goed en vitaal door te komen!

Vaak betalen werkgevers dit traject vanuit een vitaliteitsbudget of ontwikkelingsbudget. Kijk de video voor meer informatie!

Een werkgever die het al vergoedt is Unive!

 

Veelgestelde vragen

Wat houdt het 4 maanden traject in?

Nadat je het 4 maanden traject definitief geboekt hebt, ontvang je een e-mail met daarin een link naar een vragen formulier. In dit formulier worden heel veel vragen gesteld over tal van zaken die belangrijk zijn om een goed beeld te krijgen over jouw mogelijke klachten.

Het is de bedoeling dat je dit formulier uiterlijk 24 uur voor aanvang van het consult volledig online invult.
Tevens zal er in die 4 maanden diverse gezondheidstesten worden afgenomen om te weten hoe het met jouw gezondheid staat. 

De volgende testen zitten bij dit 4 maanden traject:

Is dit wel iets voor mij?
Je kunt het ook omdraaien, waarom is dit juist wel voor mij? Elke vrouw heeft op gegeven moment te maken met afname van bepaalde hormonen. Het is een natuurlijk proces. Dit zorgt ervoor dat je lichaam verandert en je rondom je middel aan gewicht toeneemt. Er is geen ontkomen aan helaas. Om goed in kaart te brengen welke hormonen uit balans zijn is de EMB bloedtest de beste test die je op dit gebied kunt krijgen. Het geeft je snel in de status van jouw gezondheid en aanwezige gezondheidsproblemen. Hierdoor kan ik eenvoudig bepalen wat de beste vervolgstappen zijn voor jou. Wil jij de regie nemen over je eigen gezondheid met bewezen metingen, zodat er gericht een behandelplan voor je klaar ligt? Dan is dit traject geschikt voor jou.
Ik heb alles al geprobeerd, waarom zou het hiermee wel lukken?
Je hebt al van alles geprobeerd: de hele kruidvat leeggekocht aan potjes, je uitgehongerd met intermittent vasten, bij de huisarts geweest en ga zo maar door, maar niks helpt.  Ondanks dat je voor je gevoel de hele dag met gezond eten bezig bent en je stinkend je best doet. Frustrerend, vind je niet? Dan is het tijd voor een andere aanpak. Meten is weten zeg ik altijd. Dit is een aanpak die de meeste reguliere afvalprogramma’s niet aanbieden. Door het bloedonderzoek en de testen krijg ik een goed beeld van wat er in je lichaam gebeurt, en hier wordt een persoonlijk plan op afgestemd.
Wat houden de (bloed)onderzoeken in?
Kijk voor alle informatie op de pagina testen. Hier staan alle testen uitvoerig beschreven.
Welke testen zitten er bij het traject inbegrepen?

Gedurende het traject worden er verschillende bloed- en speekseltesten afgenomen. Hieronder vind je een overzicht.

 • Een celgezondheidstest, hieruit kunnen we analyseren of je geen verhoogde kans op hart- en vaatziekten hebt en je vitaminen en mineralen worden opgenomen door je lichaam. Is dit niet op orde gaat er niets veranderen.
 • Een stressbestendigheidsmeting hiermee meten we je stress waardes en de elasticiteit in je bloedvaten, omdat veel stress een hoge bloeddruk kan veroorzaken met als gevolg aderverkalking, een Tia en/of een hartinfarct.
 • Een speekseltest om je aderen door te meten (d.m.v. een NO test)
 • Een gelukshormonentest om te kijken of je deze wel voldoende aanmaakt, zo niet dan loert depressie, somberheid en angsten om de hoek.
 • EMB-bloedtest (inzicht in alle vitamines, mineralen, intoleranties, lever, pH waardes, darmverstoringen etc.)
Ik vind het beste een pittige investering.

Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Waar blijf je dan mee zitten. Ik spreek regelmatig vrouwen die in de overgang zitten en in eerste instantie interesse hebben om het traject te volgen, maar afhaken op de prijs. Ze besluiten het eerst zelf te gaan proberen. Ik kan uit ervaring zeggen dat dit meestal niet gaat werken. Simpelweg, als je niet weet wat het probleem is, welke hormonen er dwarsliggen, je niet de juiste stappen kunt ondernemen. En dat is zonde, want je bent dan snel weer jaar verder, nog zwaarder geworden en je overige overgangsklachten toegenomen.

Ik wil je oprecht adviseren om dit traject te volgen. En natuurlijk zeg ik dat als consulente van dit traject, maar ik heb zoveel vrouwen in de overgang geld zien verliezen, omdat ze simpelweg niet de juiste dingen deden.

Wat klanten zeggen

Laura is een allerhartelijkst persoon waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze is oprecht geinteresseerd en zoekt samen met jou naar (een) passende oplossing (en) om overgangsklachten te verminderen. Haar kennis en kunde geven vertrouwen en haar adviezen en ondersteuning zijn waardevol.
Ik beveel Laura voor 100% aan!

Carolien
Roze Hart Icoon

Een opgeblazen maag en onrustige darmen waren voor mij de reden om de afspraak te maken. Ik hoopte via de EMB test wat meer inzicht te krijgen over mijn lichaam. En dat kreeg ik!

Deze uitslag gaf me een duidelijk beeld van wat ik beter wel en niet kan eten. Ik kreeg van Laura een uitgebreid verslag van de bloedtest en de daarbij geleverde adviezen. Vervolgens die info samen met Laura verwerkt in een, voor mij haalbare, manier van anders eten. Naast dat mijn klachten sterk verminderd zijn, ben ik ook nog 10 kilo afgevallen zonder dat ik echt aan “het lijnen” ben.

De samenwerking met Laura heb ik als zeer prettig ervaren. Ze gaat meteen aan de slag om allerlei info voor je te verzamelen. En staat altijd voor je klaar als je even iets niet snapt of nog aanvullende info nodig hebt. Laura “dwingt” je niks op, maar is heel open en gedreven om je te helpen. Je voelt je snel op je gemak.
Ze heeft veel kennis van diverse onderwerpen waardoor je een totaal advies krijgt wat betreft voeding, supplementen en levensstijl. De ongedwongen en vrolijke gesprekken geven je gewoon een fijn gevoel terwijl het best om serieuze zaken gaat.

- Monique Vork

Vóór transformatie:

Na transformatie:

5 Gouden tips om de overgang goed door te komen - Schrijf je hier in!

Schrijf je in voor onze mailing en ontvang jouw gratis video!

Bedankt voor het aanvragen van jouw gratis video! - Check je email inbox of eventueel je spam folder.